Advertisement

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Απόδραση με Στέρλινγκ ... : Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.

Ολυμπιακοσ Παοκ 0-1 / Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Απόδραση με Στέρλινγκ ... : Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Η ήττα δεν κοστίζει βαθμολογικά, αλλά επιτρέπει να βγάλουν γλώσσα, αυτοί που ένα χρόνο τώρα είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους. Όμως ο παοκ συνέχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο ολυμπιακός δεν μπορούσε να βγάλει τις ευκαιρίες που ήθελε προς τους επιθετικούς του στην αντίπαλη εστία.

Κ-20: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...
Κ-20: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ... from www.olympiacos.org
Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ! Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά.

Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Οταν ο ολυμπιακός έκανε 15 τελικές στο δεύτερο μέρος κι ο παοκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις.

Κ-20: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...
Κ-20: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ... from www.olympiacos.org
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. * ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς.

Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30.

Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Χθες στο καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο παοκ χτύπησε στο 90' με τον μιχάι που σκόραρε με το κεφάλι, μετά. Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Ο όλυμπιακος κατάθεσε μήνυση κατά του παοκ στη κεδ για τα βιβλιάρια ύγειας. *κέρδισε τα τελευταία 6/9 εντός έδρας ματς κόντρα στον παοκ ο ολυμπιακός σε όλες τις. Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στην τούμπα ανάμεσα στον. Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ.

Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league. Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Ο παοκ, όμως, δεν έβαλε γκολ!

Κατέληξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πίτερ Γουίτιγχαμ ...
Κατέληξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πίτερ Γουίτιγχαμ ... from foul.gr
Ο πασχαλάκης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν μακράν ο κορυφαίος του παοκ, μετά την… τύχη του. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Πέμπτο σερί ντέρμπι που λήγει χωρίς γκολ στο ημίχρονο. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ζίβκοβιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρόλευκων και από πλάγια θέση βρήκε ξανά δίχτυα.

Η υπογραφή του τσιμίκα στην λίβερπουλ. Ο ροντρίγκο έκανε το γύρισμα στο 63' ο παοκ πέτυχε δεύτερο γκολ και πάλι από τον αντρίγια ζίβκοβιτς. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Πάτησε ξανά κορυφή ο δικέφαλος του βορρά! Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. * ο παοκ και ο ολυμπιακός ήταν οι ομάδες. Ο ελ καντουρί έκανε την κάθετη πάσα στον σέρβο, αυτός τραβήχτηκε. *ο ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στα 11/13 τελευταία εντός έδρας ματς με τον παοκ. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ο πρωτοπόρος ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ στην τούμπα και με νίκη ουσιαστικά αφήνει τον «δικέφαλο του βορρά» εκτός διεκδίκησης του δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ισοπαλία με τον παοκ στην τούμπα. Και όμως έχασε αυτό το ματς ο ολυμπιακός! Κυριακή, 18 απριλίου 2021 19:30. Ο παοκ αιφνιδίασε τον ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον ζίβκοβιτς.

Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική των playoffs της super league ολυμπιακοσ παοκ. Καραϊσκάκης» επί του ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ολυμπιακό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, αναζητώντας τον.

Posting Komentar

0 Komentar